lørdag 14. august 2010

Lettere

Det ble så mye lettere å blogge etter at den nye tlf kom dalende ned til meg som en gave fra himmelen.Og den kom takket være min exmann.Jeg har et veldig greit forhold til han,han hjelper meg og jeg hjelper han.Han er jo typisk mann som ikke er så veldig glad i å vaske,rydde,skifte på senger og slike ting.Og for meg gjør det ingentig å gjøre det for han.Til gjengjeld kommer slike ting som ny telefon dalende.Jeg fikk den nye sony ericsson w 595 av han,og er strålende fornøyd.Det blir super greie bilder og jeg får blogget med en gang.Klarer t.o.m komme meg inn på nett med den.Ikke verst.
Ellers så sliter jeg litt for tiden,er ikke helt i form.Må begynne på ny kur med antibiotika igjen,og det liker jeg ikke.Jeg burde vel ikke klage.Det er en stund siden sist,men det er alltid kjipt å bli syk før man skal på tur.
Så jeg håper at turen blir vellykket allikevel inshallah.
Er litt i ulage også for det er Ramadan for oss nå,og jeg kan ikke faste.Det bryter fasten hver gang jeg må ta forstøveren og det gjør jeg ca 8 ggr i døgnet,og av og til mer med saltvann i tillegg. Så jeg føler meg litt utenom det som de andre gjør og snakker om.
Men jeg prøver å lese koranen,lære mer om islam og inshallah jeg kommer igang med å be.Holder på å lære meg hele bønnen utenatt.

Ingen kommentarer: